2009. márc. 15.

Takaró készülNem sok mutogatni valóm van az előző bejegyzés óta.....
Semmit sem fejeztem be, de minden elkezdett munkába belecsaptam egy kicsit.
Hímeztem egy picit a BP-samplert, 75%-ban kész van egy pirosas-bordós Gail kendő ismét,(nem tudtam róla normális képek csinálni) ez volt az ami leginkább kitöltötte a szabad perceimet. Amikor éppen meguntam, akkor a Rikker-féle gyapjúból készülő takarón dolgozgattam egy kicsit, most kb 40 centi hosszú, és a szélessége szerintem 160 centi lesz majd blokkolás után.11 megjegyzés:

Nina írta...

Ez a kötésed is gyönyörűűű!!!
A quakerre kíváncsi vagyok, már biztos a felénél jársz ;)

bucilla írta...

Köszi:) Dehogy járok a felénél:) Már megelőztél szerintem ;)

Szecsi írta...

Nagyon szép ez a fonál és a minta is tuti!

nöné írta...

Mit szólsz a Rikker-gyapjúhöz? Ilyen színűm még nincs, de teszek róla, hogy legyen!
Kinek készül a takaró? Nagyon szép lesz, látom magam előtt.

bucilla írta...

Nöné: köszi, a takaró az enyém lesz, amolyan beleburkolózós-tévénézős-olvasós, hűvöskés nyár esti kiülős....és naná, hogy imádom a rikker-gyapjút, és főleg ezt a festetlen vastagot:) van ugyanilyenem a csipkéhez való vastagságú is, de még álmodom hogy mi készüljön belőle. Ja és shetland mintával kötöm, bár ez pillanatnyilag nem látszik.

Névtelen írta...

Nagyon szép takaró lesz, amit sosem kell elpakolni. Bűn lenne elrejteni! És ez a gyapjú akkor nem szúrós?

bucilla írta...

Ági: ez egyáltalán nem szúrós:) ugyanolyan puha mint az uruguay-i amit vettél, és worsted vastagságú.

Névtelen írta...

Gyönyörű!
egy régi bejegyzésedhez kérdés: hogy van Nyuszi, a befogadott kutyus? Zsuzsi

bucilla írta...

Köszönöm! És Nyuszi nevében is az érdeklődést, remekül van, és bár több orvosnál jártunk vele, a lába, egy régi, nem kezelt sérülés miatt, sosem lesz tökéletes, de nem akarják megoperálni, mert fájdalma nincs neki tőle. "kertet rendez minden nap, és kergeti a két öreg kutyinkat, akik vele ellentétben nem annyira boldogok ettől:)

Gabella írta...

De jó! Álmodom én is ilyen takaróról, de még mindig poncsó rendeléseim vannak! :) Meg kardigánt meg sálat kötök, horgolok közben :D

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片