2007. júl. 1.

PIF-Pay it forward

Évi kezdeményezte ezt a csodás akciót, ha úgy érzed, hogy te is szeretnél csatlakozni, hát jelentkezz! Hisz kapni jó, de adni még jobb!Azt hiszem, ez lehet az alapja a külhonokban működő PIF (Pay It Forward) akcióknak.
Nem kellett sok, hogy én is beálljak a sorba. Elolvastam, és nagyon tetszik az ötlet. A lényeg: ne azt várd, hogy mit kapsz - hanem add tovább a jótettet!Nézzük a lényeget:

I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week... LOL... but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog (or - in your life - if you happen to be blog-less).

Az első három ember, aki jelentkezik itt, megjegyzésben a blogomon és ő is kiteszi ezt a felhívást a saját blogján: küldök neki saját készítésű ajándékot. Nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, és ne várja, hogy holnap, vagy a jövő héten megérkezik, de az elkövetkezendő évben biztosan érkezik egy kis csomag tőlem. Az egyedüli dolog, amit kérek érte: te is tedd meg az ígéretet a blogodon (vagy a való életben, ha nincs blogod),és add tovább a jótettet.

Aki belefért az első három megjegyzésbe, az küldjön egy levelet a aprooromok@citromail.hu címre (szóközök nélkül) a címével, esetleg blogcímével együtt.

10 megjegyzés:

annaitto írta...

Itt vagyok, én vagyok az első :)
Az ötlet jó!!!! Azt hiszem benne vagyok!!!

Nina írta...

Az ötéet tetszik, csak nem értem pontosan.
Ki hímez kinek? Van valami sorrend??
Kérek szépen pontosabb tájékoztatást :-D
Amúgy benne lennék, és ezek szerint Nálad én vagyok a második ;)

bucilla írta...

Örülök nektek lányok! Tehát én a három itt jelentkezőnek készítek valamit ajándékba, cserébe ők, pontosabban ti is 3-3 embernek készítetek valami ajándékot, ugyanígy felteszed a blogodra, és várod a jelentkezőket:)

Christine írta...

Szia, én is jelentkezhetek?:)

bucilla írta...

Persze:) Azért pár sort írnál magadról a megadott mélcímre?

Christine írta...

Hogyne, email repul:)

bucilla írta...

Megvan a blogod;)

Christine írta...

Az jó, mert az email valamiért visszajött hozzám:(

Christine írta...

Valahogy nem tudok neked emilt irni, nem jo a cim vagy micsoda...:( Küldeni akarom a cíííímem:))

bucilla írta...

nemtudom mi lehet, de itt egy másik cím:
bucilla@citromail.hu
Várom a címed;)